Hej jag lever

Har äntligen lite internet så ja, Hej :)
Här är det ba bra men snart är man hemma igen :)
Som ni märkt är mina tidsinställda slut nu. Grymt många, jo jag vet ;)
Men hejdå :3

Det här stör mej grovt

 

Jo asså, den här gillar jag ;) Lyssna på den och sen kan ni  ju alltid slänga in en lite kommentar om vad ni tyckte om den :D
 

Jorå det här duger

Kunde inte göra bilden större för det tog ett halvår ba den här ;)
 
Men ligger här och känner mej som en vit val :3
Hoppas ni har det bra borta i Sverigeland eller vart ni nu är.
Puss :*

Taggisch España

Hela bilden rymdes inte men så blir det med mobilbloggar :3

Juste jag har ju en blogg!

Hey (:
 
Idag åkte mamma och jag in till stan för vi skulle fixa leg till mej. Jag vet inte varför men tycker bara att det känns bra att ha ett så nu är det på G. Sen gick vi runt i lite affärer och sååå. 
 
Ligger just nu i soffan och kollar på medium. Inte det bästa kanske, men det duger :))
 
Ni får en till bild från Hellas som Amanda tagit för jag hann nattfixa mej innan jag kom på att jag har en blogg igen ;)
 

Älskar dagar som denna!

Tjenaaa :)
 
Jag har typ blivit frisk nu och det är super :D
Idag träffade jag papi, kommer inte göra det igen innan vi åker. Vi åkte med mamma till värmdö och där köpte vi några småsaker som behövs till honom och lite hit till mamma oxå. Angående rubriken, de flesta av er förstår kanske inte vad jag menar. Men mina föräldrar har ju vart skilda så länge jag kan minnas så jag älskar när vi kan va ute tillsammans. Även om man bara går runt i affärer, men jag gillar verkligen det. Vara med dom båda samtidigt. Jag är inte säker, men jag tror att det var svårare förut när jag var mindre, att det ofta ledde till tjaffs. Dock kan det ju vart att jag var mindre och tog allt seriöst. Nu ska jag inte gå in på så privata grejer här, dels för att jag inte tror ni bryr er så mycket, jag vet inte riktigt hur det var och ja, sånt ;) Men jag uppskattade iaf den här dagen.
 
Jag är ledsen att min uppdatering inte har vart bra och jaaa, det har nog påverkat statistiken lite sådär, men aja. Vi skyller på att jag va sjuk :3 Efter sommaren kommer jag iaf verkligen försöka att hålla det bra, jobba mer med inläggen och göra om utseendet på bloggen. Nu slängde jag ju bara ihop nåt för att jag ville börja. 
 
Jag har tyvärr inga bilder typ så ni får nöja er med en till från när Amanda och jag va ute i Hellas ett tag sen och fota lite (:
 
 
 
 

Trainspo♥

 
 
 
 

Sommarplaner ☼

Jag åker med mamma till Spanien om ett tag och är sedan hemma i två veckor. Efter det är jag en vecka hos pappa och vet då inte om vi ska göra något särskilt. Efter att jag har vart med honom åker jag till Rögrund med Emma och massa andra i typ två veckor på nåt konfa läger. Sen blir det en vecka här hemma med att gå i kyrkan nån timma varje dag och sedan konfirmation. Sen börjar typ skolaaaan :s
Så ja, det är nåt sånt som min sommar kommer bli så jag kommer inte kunna uppdatera så mycket, men ska fixa lite tidsinställt när jag är borta :)
 

Sommarlooov

Idag är första dagen på sommarlovet och det skulle man ju tro är grymt. Right? Men neeeej. Visst sommarlov wihoo, men det är grått och regnigt, jag är inte särskilt glad, jag känner mej fett ensam och jag är sjuk. Visst låter det underbart? Nej nu ska jag inte klaga. 
Nu ska jag fixa nåt varmt att dricka och typ sova lite så vi hörs ♥
 
 

Oh cozy dag

Chäna (:
Sommarlov nu dåå :D
Dagen har vart asgos iaf. Efter avslutningen drog Emma, Alex, Klara och jag till Siggesta gård och körde minigolf. Andra plats, helt ok. (;
Åkte sen hem till Alex och bada lite då även Nils kom.
Dom behövde sen dra så Emma och jag drog hem till mej och det va skoj.
Så inget fel på denna dag iaf :))



SOMMARLOV :D




Men åh


10/6

Hallå det är snart sommarlov :D ♥
 
Behövde ba få det ur mej.
Idag har vi haft klassens dag. Jomen det va skoj. Springa runt i ösregnet och se ut som en blöt hund när man kom hem, finns inget bättre ju. 
Pallar intre berätta vad vi gjorde, men vi var ute i Velamsund med sjuorna och lekte lekar. Wei.
 
Nu ska jag va duktig och lägga mej tidigt. Puss :*
Wiam ♥♥ Nej vi är inte på väg att ge varann världens stelaste kyss.
 
 

Ma bejb

Tjäna, känner att det inte är så lätt att uppdatera hela tiden som jag trodde menmen.. (:
 
Victoria sov ju som sagt hos mig inatt så dä va gos.
Vi köpte chips och lite läsk. Vår standardgrej ni vet. Såg sen på lite filmer, skräckis och grejer. Fett tuffa gärriz javet. Vi såg iaf Barnhemmet och sen Grownups. Dom va bra så det va mys :3
 
 
 

Godnaaatt

Sorri att jag inte uppdaterat idag, men morgonen var kaos, va tvungen att dra till kyrkan med Emma och sen träffa jag Victoria som sover här.
Men ja, vi hörs imorrn, godnatt :*



Life Goes On

Det har hänt ett par grejer i mitt liv sedan jag senast uppdaterade regelbundet.
 
Pappa och Kaija har skilts.
Så han och jag har flyttat till en lägenhet.
Jag har blivit säkrare i mig själv.
Jag skäms t.ex. inte lika mycket om jag gör misstag och jag bryr mig inte lika mycket om vad folk tycker om mig.
Jag har lämnat vissa personer bakom mig och kommit närmare nya.

Nu kör viii ♥

Hej!
Nu har jag bestämt att jag ska komma igång med bloggningen igen. Jag hade en blogg tidigare, men jag kände för att byta efter en låång paus.
 
Jag kan berätta lite om mej själv.
Jag heter Michelle och jag är 15 år. Min familj består av min mamma, pappa och jag. Fast ja, mina föräldrar skildes när jag var två och jag har som ni kanske föstod varken syskon eller husdjur så det är hyfsat lugnt hemma hos oss.
Jag går i åttan, men ska börja i nian efter sommaren. Ganska obvious..
Jag gillar att va med kompisar, fota, träna (eller jag försöker iaf) och ba lata mej lite sådär. Jo, de två sista går grymt bra ihop.
Sen vet jag aldrig vad jag ska säga när jag berättar om mig själv så det här får duga. Det va lite ointressant men nu vet ni (:
 
Ska försöka hålla en bra uppdatering så kolla gärna in här igeeen :)
 

RSS 2.0